Summa sidvisningar

torsdag 10 december 2015

Julbord nummer två intaget

Då har julbord nummer två landat i magen. Idag var vi på Kopparhatten med mitt jobb. (Alltså mina jobbarkompisar inte pensionärerna igen)

Det var bestämt från högre makter i kommunen att vi endast fick dricka julmust. Ej alkoholhaltiga drycker. Men dom själva tyckte minsann att det var torftigt att skåla i must så dom skulle få dricka vad dom ville på sitt julbord.
Nu gjorde det inte mig så mycket för jag hade nog druckit must ändå.

Men jag tycker att det är lite översittarfasoner att sitta och bestämma sånt över huvudet på vuxet folk som äter ute på sin fritid. 
När man har varit på det bästa stället redan och ätit (Dössberget) så är det svårt att slå det. Men det smakade bra.
Fick lov att ta en bild och skicka till Robert. Han brukar säga att jag liknar ett kanderat äpple för att jag har sånt stort huvud...

Hoppas han såg att det var äpplen så han inte trodde att jag skickade en bild på mig själv.
På dessertbordet var det godaste en kardemummapanacotta. Proppmätt vandrade jag hem genom stan sen till mamma och Fabian.  Jag har sytt klart hans kläder idag. Jag tror han kommer att gilla dom. Eller jag hoppas det i alla fall. Jag blev då nöjd med dom.
Fick lov att se nobelmiddagen på tv. Min inbjudan måste ha kommit bort någonstans.
Imorgon ska vi på julbord nummer tre. Då ska vi till Borlänge på Stora Björn med assistansbolaget Omtanken. Ska bli trevligt att träffa andra familjer där.

Nu blir det god natt☆

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar