Summa sidvisningar

tisdag 6 oktober 2015

Klippning inställd och Felix 18 år

Idag skulle jag ha klippt mig och blivit snygg i håret. Men jag fick ett meddelande av tjejen som skulle klippa mig att hennes lilla pojke blivit sjuk och dom blev i lagda på sjukhuset med honom. Lyckligtvis inget allvarligt så dom fick komma hem redan idag. 

Jag har det roliga kvar framför mig.
Fabian som hållit lite låda i natt så stackars Robert fick inte många minuters sömn, vaknade sen i sjusnåret. Han var snäll och fixade frukost till nalle då. 
Jag hade så fullt upp hela förmiddagen med att baka och ha koll på Fabian så jag glömde ta kort. Det var nog lika bra det. Fabian hade tömt varenda låda i köket och det låg grejer precis överallt!! 
Jag bakade en sockerkaka, kolakakor och sega hallonrutor. Anledningen till att jag bakade massor var för att Felix (den ständiga minstingen) fyller nämligen hela 18 år idag.
Alltså det är helt sjukt vad tiden går. Om en vecka fyller Fabian tre. Jag minns som igår när vi åkte hem från BB med Felix. Nu är han över 190 cm lång och jag får nackspärr när vi kramas....
Han är så otroligt omtyckt av sina små syskonbarn och lillebror Fabian. Han är så snäll med dom och leker med dom hur länge som helst. Klart man blir omtyckt då ♡
Det har varit fullt hus här sen 12 när Robert kom hem. Fanny med familj åkte med honom in till oss. 
Lite senare kom mormor, sen Felix, Elin och Alice. Rasmus jobbade till halv sex och kom ännu senare.
Det blir en hel del liv och bus med alla samlade. Stackars Robert fick ingen vila efter jobbet. Nej han ställde sig och lagade middag åt oss allihopa istället.
Han kom i säng i tid i alla fall så jag hoppas han får sova lite. Sista morgonen imorgon / inatt som han ska upp kl 03. Fabian som busat sig trött har däremot lite svårt att komma till ro ikväll. Har nyss lagt honom igen så vi får se om det blir tredje gången gillt. 
Selifiepinnen kom fram så vi kunde ta en bild på oss allihopa. Rasmus fattas på bilden.
Sen var det några som roade sig med min mobil och Selifiepinnen och då hamnar man på bloggen ;)
Imorgon blir det en lugnare och mindre hektiskt dag. Då ska jag till mitt andra jobb och vi ska se på film. Baka ska jag göra på förmiddagen så dom får hembakt till kaffet. 
Ja just det, vi har hunnit med en intervju idag också via telefon. Det var en journalist som ville göra en uppföljning om oss och Fabian efter Biggest Loser. Så håll utkik och tala gärna om ifall ni ser oss i Hänt i veckan och Allas veckotidning. 
På den här bilden var Felix ungefär i samma storlek som Fabian är nu♡♡♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar