Summa sidvisningar

söndag 24 maj 2015

Massa bilder från gårdagen

 Vi började med att kolla på aporna när vi kom in i parken. Fabian ville att pappa skulle gå in och hämta dom.

 Sen gick vi vidare till Lemurerna. Dom var lite långt bort så dom var lite svåra att se för Fabian.


 Fabian vågade inte riktigt klappa getterna. Men dom små killingarna var ju sjukt söta!

 Kamelerna var nog dom allra mest spännande att se tyckte Fabian. Vi börjar misstänka att han kanske ser lite dåligt. När han kollar i böcker hemma så tittar han väldigt nära i boken.

 När vi pekade på djur som var lite längre bort å är det som att han inte ser dom.


 Det är Robert till höger i bild !
 Gissa en som blev överlycklig när han vann. Förra året var det jag som vann en stor kexchoklad. Vi var tvungen att ta någon matpaus emellanåt och vila ljumskar och ryggar. Det är inga pigga raska föräldrar Fabian har....men otroligt kära.

 Min älskade, vackra och underbara man.
 Vi fick tre häften med kuponger på gratis drycker, popkorn och spel som bara var att gå och hämta ut. Såklart vi utnyttjade dom till fullo.

 När Fabian till slut somnade i vagnen så satte vi oss och spanade på kändisar. Såg en hel del kända ansikten som Felix Herngren, Ruben Salamander, Frank Andersson, hela stora familjen Norrström från familjen annorlunda och några kändiskockar.  Det var mer spännande än djuren hahah

 Det var mestadels fint väder men kom en rejäl hagelskur en gång så vi sökte skydd under ett tak. Där stod även familjen Norrström så vi pratade lite med dom. En mycket trevlig familj.

 Stötte på Fabians farmor och farfar som var i parken med kusin Elsa. Hon skuttade omkring och hade åkt lite karuseller. Det var en väldigt speciell dag för oss och vi hade det underbart trevligt. Vi vill verkligen tacka  Zap Events som bjöd oss på denna dag i Furuviksparken.

 Idag ska vi till Bjursås på konfirmation för Fabians kusin Emma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar