Summa sidvisningar

torsdag 29 maj 2014

Kollar gamla bilder

Blir alldeles rörd när jag tittar på bilder från Fabians förlossning.
Vi har tur som är här idag hela familjen.
Min droppställning såg ut som en julgran med alla påsar.
Jag hade kanyler och slangar överallt och såg nästan ut som en sån där marionettdocka.
Hade fem filtar på mig och frös så jag hoppade i sängen. Kunde inte ens hålla i Fabian för jag skakade så hemskt.
Jag förlorade närmare 3 liter blod. När Robert gick med för att kolla hur det gick med Fabian som var helt livlös och lila när han kom ut, då låg jag i ett blodbad och hade varit helt vit runt munnen och blå om läpparna.
Stackars han. Vilken mardrömsupplevelse, han trodde att han skulle få gå hem ensam.
Funderade på hur han skulle förklara för mina stora barn att han fick gå hem själv.
Nu gick allt bra till slut tack och lov.
Men det känns som att vi fortfarande kämpar. Och det gör vi också.
Bilden på Robert är från förr förra året när han sprang Blodomloppet.
Så jäkla snygg!!
Det är dit vi ska komma igen! Nästa år ska vi springa tillsammans.
Det tråkiga är att Robert är förknippad med sin vikt och Biggest Loser och då kan man tydligen påpeka hur som helst över hur han ser ut.
Det kommer titt som tätt kommentarer och pikar om hur stor han blivit igen. Tycker inte man säger så till någon vare sig man varit med i BL eller inte. Klart det sårar...
Att leva på en svältkost på 1500 kalorier om dagen och träna 8 timmar fungerar inte i verkliga vardagen med heltidsjobb och familj...
Men vi älskar varandra något så otroligt mycket hur vi än ser ut och det är huvudsaken ♡

2 kommentarer:

 1. 3L!!! Käre värld!!! Du måste ha haft en god grundfysik som klarade av den påfrestningen!!! Tack och lov att Robert inte behövde ta farväl av någon av er!!!

  Med hjälp av bra kost och lagom med träning kommer ni att uppnå den form ni vill ha!! :-) Jag tror att 8 tim träning/dag är mer skadligt än 1500 kcal... "Rätt kost tar kg, träningen grammen"! ;-) 8 tim träning bryter ned kroppen mer än den bygger upp. Lagom träning som får upp pulsen + vilodagar + balanserad kost som innehåller en begränsad mängd energi, kommer att göra susen!

  Stress är som att dra i nödbromsen när man vill gå ner i vikt, så låt er inte stressas av projektet eller dumma, idiotiska kommentarer. Låt det ta den tid det tar - sätt upp små delmål som ni kan nå inom en överskådlig framtid. Ni kommer att klara det här galant för ni har varandra!!! Kram, Karin S.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde skriva att det lilla blod jag hade kvar fick jag blodförgiftning i som även gick över till Fabian. Ja det går åt rätt håll viktmässigt, sakta men säkert precis som det ska. Vi ska klara det och vi gör det tillsammans ♡ kram på dig Karin

   Radera