Summa sidvisningar

fredag 16 maj 2014

Framme i huvudstaden

Började min dag med en skön promenad.  Det luktar något alldeles speciellt på tidiga mornar ute. Alla dofter är så skarpa. Häggen spred sin doft över hela stan.
Kom ut till en strålande sol och klarblå himmel. Då går man med lätta steg.
När jag kom hem från promenaden var det dusch och packning som gällde.
Vi skulle vara på habiliteringen kl 13 och direkt efter det så skulle vi åka till Stockholm. 
Det ska göras en ny planering för Fabian på habiliteringen. Till hösten får vi förhoppningsvis plats och vara med i en grupp på Neptun badet på Hab.
Fabian ligger fortfarande långt efter sina jämnåriga kamrater. Men det är faktiskt inget jag tänker på eller bryr mig speciellt om just nu. Han är Fabian. Världens bästa Fabian.
Han tar saker och ting i sin alldeles egna takt. Någon mer nöjd, lättsam och alltid strålande glad unge får man leta efter.
Det är aldrig några problem att ha honom med sig. Han gnäller och skriker i princip aldrig, kan låta något litet pip om han är trött men oftast så somnar han bara nöjt rätt snabbt då.
Han är så lättsam jämfört med andra jämnåriga barn på det viset.
Nästa vecka ska han få en ny gåstol eller en slags rollator från habiliteringen. Den ska han även kunna gå med utomhus då den har lite större hjul.

Stannade och åt på en snabbmatskedja som hette Chopchop i Enköping. Sjukt gott var det!
Marko hjälpte oss att fixa hotell i Stockholm så vi träffade honom när vi kom fram till hotellet. Ska träffa honom imorgon med.
Så ska vi gå på Naturhistoriska museet. Det var hur länge sen som helst jag var där. Ska bli riktigt roligt.
Fabian fick en egen fin säng på rummet som han sover så sött i nu.
Jag min virrpanna har glömt min laddare till mobilen ute i bilen (hoppas jag annars är den kvar hemma)
Vill ju kunna ta lite kort imorgon för systemkameran jag tänkte ta med mig står kvar så fint hemma. Jag blir så trött på mig själv ibland.  Glömmer allt!!
Total förvirring råder i min skalle! Tur jag har en alldeles underbar man som jag älskar något så otroligt mycket som står ut med mig ❤
Nu blir det god natt.
Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar