Summa sidvisningar

måndag 22 februari 2016

Veckans första sjukhusbesök avklarat

Fabian har börjat vakna när pappa åker till jobbet. Jag tror han måste byta jobb, eller åtminstone arbetstider....
Klockan 04:20 tycker jag är en aningens för tidigt att gå upp....
Vi skulle leka med bilar och bygga lego. Han tände varenda taklampa så det var dagsljus i hela lägenheten. 
Runt halv sju somnade han om igen och då var det ju strax dags för mig att gå upp.
Har varit på barn och träffat en specialistläkare angående Fabians njurar och hur han kissar.
Något urinprov lyckades vi inte få. Han kissar inte så mycket dagtid utan mest på nätterna. Hans njurfunktion ser ut att vara helt okej.
Vi ska däremot göra ett kisschema och mäta hur mycket han kissar i tre dagar. 
Några prover gick inte att ta liksom blodtrycket. Men han var ganska mallig över bandaget han fick på handen över emblaplåstret.
Jag fick lika jag också fast utan plåster under. Imorgon ska vi försöka få ett urinprov att lämna in samt försöka att ta ett blodtryck på honom. 
Imorgon ska vi till öron-näsa-hals på morgonen. Det här med att undersöka Fabian är inte det lättaste men vem vet, en dag kanske det går bra.
På kvällen har vi varit på bio. Deadpool tror jag att filmen hette. Jag blir alltid idiotförklarad av min käre make då jag har en förmåga att glömma bort vad filmer både heter och handlar om. Fast helt ärligt så trodde jag att filmen hette nåt med blood. Det var Robert som efter mycket om och men talade om vad den hette. Fick en fin bild på slutexten när den rullade. Hur som så var det en väldigt rolig film.
När vi kom hem möttes vi av en alldeles salig liten kille! Han hade fått en hel påse med smooties av en snäll tjej som varit hit och hämtat en tavla.
Han plockade dom i och ur och ställde dom på rad.
På onsdag kommer Fanny med familj samt Felix hem från sin semester på Gran Canaria. Dom har verkligen haft otur med vädret.
Dom har bott i området i mitten på bilden där poolen lyser upp. 
Första halvan av veckan regnade det mest till och från. Uppe i bergen hade det till och med kommit snö. 

Andra halvan blev bättre med lite solsken. Felix och Jesper promenerade genom Maspalomas öknen. Det var tur att dom inte gick barfota kan man säga. 
Man blir inte lite sugen på att åka iväg själv när man får bilder skickade från dom. När jag och Robert var iväg sist så bodde vi alldeles i närheten av där dom bor så vi känner igen omgivningen på deras kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar