Summa sidvisningar

fredag 12 februari 2016

Drömmen om flera barn

Idag blev det tacomysfredag hemma hos oss. Robert blev sugen och lite "avis" när vi åt på jobbet igår. Jag älskar tacos och skulle lätt kunna äta det flera dagar i rad.
Vår lilla inredare "lillErnst" har dekorerat med stenar runt ljuset.....till att börja med.
 Nu är det stenar överallt.

Kollat lite på Skavlan nu på kvällen. Edvard Blom var med. Älskar honom och hans fru. Verkar vara två såna enkla levnadsglada månniskor med hjärtat på rätta stället.
Han berättade om att dom fick barn på äldre dagar.

Dom hade precis som vi gjorde, gett upp drömmen om egna barn när hon en dag bara var gravid och stickan visade positivt. Vilken lycka!

Vi har inte haft något skydd sen vi fick Fabian utan har väl lite drömt om att kunna få ett syskon till honom.
Inte så att vi gått in för det och haft koll på ägglossning och så. 
Men jag har åldern emot mig och dessutom en hel del övervikt som inte gör saken bättre. 

Nu har i alla fall jag gett upp den drömmen. Jag är alldeles för gammal nu. Blir ju 46 i år och är mormor till två fantastiska små tjejer dessutom. 

Kanske är meningen att Fabian ska vara ensam och få all tid han behöver av oss. 

Till råga på allt är min sexlust som bortblåst. Vet inte om det kan bero på medicinen jag äter mot min depression eller om det är för att jag är så äcklad av mig själv och min blekfeta kropp.

För min man älskar jag över allt annat och får dåligt samvete gentemot honom.
Men han behöver aldrig nånsin tvivla på min kärlek till honom♡ 

2 kommentarer:

  1. Om du inte gör det redan, börja följ Stina Wollter på instagram. Lovar att du kommer tycka mer om dig själv av den inspirationen. ;)

    SvaraRadera
  2. Jag tror säkert att det är medicinen som spökar... Din kärlek till Robert är det ingen som tvivlar på, den är äkta och stark!! Men medicinen kan påverka sexlusten för både män och kvinnor... Männen märker det nog mest, då de inte bara förlorar lusten men de kan inte prestera i sängen heller även om de försöker. Det blir liksom "Ding-Dong-Ingen-Fjong!!" Du ska se att lusten kommer tillbaka med tiden... Kram, Karin.

    SvaraRadera