Summa sidvisningar

torsdag 16 juli 2015

Träning, barn och barnbarn

I morse var det inget vidare väder så jag drog till gymmet. Körde en timme på crosstrainer. Det är ett pass som känns i hela kroppen. Robert som bara hade tänkt gå ut och titta på bussar med Fabian var så duktig och gick en rask långpromenad istället. Det känns som vi verkligen är på gång nu. Det går bättre och bättre för Robert att röra sig utan att det gör ont överallt och bara det är ju en sporre. Sen att han tappat ett par kilo sista veckan gör ju sitt det med. 
Jag fick en tydligen välbehövlig sovmorgon i morse. Sov till klockan var över tio!! Har inte hänt på år vad jag kan minnas. Skönt var det och jag har hållt mig vaken hela dagen utan middagsvila.
Hade lovat Fanny att ha Selma på eftermiddagen så hon kunde fixa lite inför bröllopet. Alice skulle sova hos oss så jag hämtade upp henne och Elin först. Selma sov fortfarande när vi kom dit. Man såg henne inte under täcket där hon sov.
Vi har bilen full i barnstolar trots att vi bara har ett barn. Det blir lätt så med barnbarn i samma ålder som ens eget. Vi är nog en lite udda familj. Men det är bara kul med småttingar runtomkring. Det blir lite som när mina fyra egna var små. Dom är ju födda ganska tätt. Det var fulla bilen i barnstolar då med och lika så runt köksbordet. 
Felix är helt fantastisk med dom små. Dom älskar honom allihopa. Han leker med dom och tröstar dom så bra när dom är ledsna. Bättre bror/morbror finns nog inte. Eller jo, det finns ju en till såklart ;)
Kusinmys ♡ pusskalas med Selma och Alice 
Selma hade fått ett fint tält av "farfar" Petter. Hon kröp in där direkt när jag kom hem med henne :) 
Selma höll på att toka sig inför "morfar" Robert. Dom två är riktiga bästisar. Alice det är mormors tjej det. Hon blev så trött och lite ledsen när jag skulle köra hem Selma, Felix och Elin. Hon fick åka med hem så får hon komma hit och sova här imorgon istället. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar