Summa sidvisningar

söndag 5 juli 2015

Med nya framsteg kommer även nya problemEftersom pappa Robert var ut och gjorde stan osäker igår så var jag snäll och lät honom sova i morse trots att jag skulle få sovmorgon. Efter välling och mys (som resulterade i nästan flintskallighet för mig) så gick vi ut innan det blev för varmt ute.


Det är tur för mig att Fabian gillar att vara ute och gå och åka vagn. Vi har snart utforskat varenda gata i stan. 


Idag gick vi upp förbi gruvan och hade utsikt över hela Falun.


Promenaden var inte den raskaste men vi gick 8,5 kilometer och det kändes skönt. Gillar Endomondo appen och kartorna på den.


När vi kom hem var det Fabians tur att träna. Han har till och med börjat att sätta ner fötterna lite smått när han står upp. Han ställer sig allt mer för var dag. På gott och ont.


Han har nämligen börjat resa sig upp i sängen när han ska sova. Förut har han bara suttit i sängen och ropat men nu är det nya påhitt på gång. Är rädd att han kommer att ramla ur sängen. Tror inte att en madrass direkt på golvet är nån lösning. Då skulle han hasa iväg till leksakerna direkt och börja leka.
Han somnar ju alltid för sig själv. Aldrig om vi skulle sitta eller ligga bredvid honom. Måste ringa till habiliteringen och höra om det finns några bra lösningar på problemet som uppstått. Kan ju inte börja ha honom i spjälsäng igen. Han är ju ingen bebis utan en stor (tung, lång) kille.


På eftermiddagen har vi haft besök av mormor, Charlie och Alex, Rasmus och hans tjej Lina. Dom avlöste varandra så det blev inte fullt hus på en gång. 
Har haft frisörsalong här hemma. Klippte både Rasmus, Robert och Fabian. 
Fabian fick till ett snyggt stuk på skärmen idag :)


Fabian har så tjockt hår och blir alldeles svettig nu när det varit så varmt. Han är absolut inte det lättaste att klippa men idag gick det för första gången riktigt bra att klippa honom.
Före
Efter
Han blev en sån stor fin kille när det var klart. Jag tror han tyckte det var rätt skönt faktiskt. Han satt och tog på sitt hår och såg nästan lite mallig ut. 


Vår stora, fina, duktiga pojke. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar