Summa sidvisningar

lördag 4 juli 2015

Playa del balkongo (nej jag är inte bitter)I morse skulle vi testa att ta en promenad hela familjen. Medan Robert gjorde sig klar så väntade jag och Fabian ute efter Trotzgatan och tittade på bussar. Alltid lika intressant. 


Vi gick i sakta mak i stans gamla kvarter och tittade. Robert som fortfarande har ont satte sig i en gränd och stretchade ljumskarna lite. Fast den värsta smärtan har han i pungen och det är väl inget vidare kul ställe att ha ont i.


Men det blev den längsta promenaden (om än med många pauser) för Robert på många månader. Han kunde ju inte gå alls långt innan operationen heller på grund av smärta. Det kändes trots allt bättre nu att gå än innan operationen och det är väl ett mycket gott tecken.


Fick en bild på lilla glada Selma som badat i baljan hemma på gården hos Fanny och Jesper idag. Vi körde lite balkongplaya här hemma. Alice i en lite balja och Fabian i en liten bassäng och båda var nöjda med det. Har varit riktigt klibbigt varmt ute idag.


Var med Elin och Alice ner på stan för att dom skulle köpa en fläkt så dom kan sova om nätterna i värmen. Måste ha varit en svensexa på stan för där stod en kille men faktiskt en riktigt bra sångröst och sjöng. Han hade fått ihop riktigt bra med slantar i sin väska så vi får hoppas han får en trevlig kväll med tanke på vad pengarna skulle gå till :)


Alice och Fabian fick varsin glass på stan sen gjorde vi dom sällskap i skuggen när dom väntade på bussen. 


Fabian kröp ner i bassängen igen när vi kom hem. Jag lade mig i soffan och höll koll på honom med ett glas rose´ och Robert stod i köket och lagade mat. 


Fick mitt första mess från Alice idag också. Hon skriver precis som hon pratar. Inte mycket man förstår av det hela. 


Vi hade lite lust att haka på några vänner ut ikväll. Så härligt med dessa sköna ljusa sommarkvällar. Tyvärr har vi lite dåligt med barnvakter. Det är ju alltid mamma som passar Fabian och känner honom bäst och kan alla hans rutiner. Idag var mamma ute på vift själv så hon kunde inte. Fanny och Jesper har också passat honom och känner honom och förstår honom väl. Idag frågade vi till och med faster Sara, men dom skulle få gäster hem på middag så hon kunde inte. Farmor och farfar skulle åka till Furuvik på Alice Cooper på kvällen och kunde inte heller. 

Så det slutade med en glass i soffan framför sommarkrysset för min del. Fabian sover och jag ska inte bli långvarig uppe heller.
Bitter? Nä inte ett dugg.
Hoppas maten smaka skit, att musiken var dålig och att ölen på stan var för varma!!

2 kommentarer:

  1. Vi får hoppas att din påhittige man inte får för sig att stretcha pungen också!!! ;-) AJ, är väl bara förnamnet då!!! Hi hi. Skönt att ni kan ta längre och längre promenader - det går åt rätt håll!! Trevlig helg!! Kram, Karin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha nej den får han ta det lugnt med! Tack det samma :-) Kram

      Radera