Summa sidvisningar

torsdag 23 juli 2015

Svensexa för Fannys blivande manFabian och jag började dagen med bus och pusskalas. 


Robert drog iväg tidigt på morgonen då dom skulle ha svensexa för Jesper och skulle överraska honom direkt på morgonen innan han vaknat.

Typiskt nog så fick deras lilla söta Selma hög feber så dom hade inte fått mycket sömn under natten. Första gången hon blir sjuk så blir det just nu. Men lika glad var hon för det lilla sötnosen.

 Jag mötte upp killarna i stan för att ta lite kort på dom. Dom hade redan hunnit göra en massa tok med Jesper innan dom kom till Falun. Han såg helt slut ut och svettades som en tok i kycklingdräkten :)

 Han fick ställa sig på stora torget och sjunga "Gullefjun" och nägra fler fågelsånger. Han gjorde det riktigt bra måste jag säga. Fabian tittade med stora ögon på den sjungande kycklingen.

 Robert och Rasmus skrattade gott när Jesper fick stå och sjunga inför en gles publik. Men han fick lite applåder och lyckades skrapa ihop hela 21 kronor.


 Sämre napp blev det utanför systembolaget där han tiggde öl...


 Efter att först ha jobbat sig igenom en hinderbana i Vika, Sjungit på stan och blivit svettig så var det dags för ett dopp i Faluån.


 Efter att först protesterat och sa att han absolut inte villa bada så bytte han lydigt och glatt om och hopade ner i ån.

 Han var så fin i sin rosa utstyrsel.

 Han var en riktig hejare på att simma. Snabbt som ögat var han framme vid målet och steg mycket nöjd upp ur vattnet. Hans schyssta "kompisar" hade glömt handduken hemma så han fick krypa ner i kycklingen igen och värma sig. Måste säga att dom har haft tur med vädret ändå. Det hade lovats regn och åska hela dagen, men det kom inte många droppar och till slut kom till och med solen fram.
Jag har mest suttit i telefon övriga dagen. På måndag ska jag på en arbetsintervju. Hoppas det går bra för det är nåt som låter väldigt kul. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar