Summa sidvisningar

lördag 18 juli 2015

Stackars Fabian

Vi hämtade lilla Alice igår som sovit hos oss i natt. Men vi har inte haft sån bra natt dock.
Alice har flera tänder på gång och har knölat  lite i natt. Vi låg vakna en timme mellan 2 och 3 och tittade på tv sen somnade hon om igen. Stackars Fabian däremot han vaknade kvart i fem med feber. Robert tyckte inte det var så hejdundrande kul att kliva upp då. Jag och Alice sov till kvart över sju.
Fick köra hem Alice lite tidigare än tänkt då Fabian blev febrig och hängig. Svårt att vara ensam med dom då och Robert skulle bort.
Efter lite vila och en panodil så orkade han dock med att kolla på motorcykel kortegen på stan. Rasmus och hans tjej Lina gjorde oss sällskap. 
Han tittade med stora ögon och var helt lyrisk över alla motorcyklar som åkte förbi och vinkade åt honom. Lekte med Lina och Rasmus när vi kom hem sen slocknade han helt utslagen i min famn i soffan. Han vaknar dock lite då och då och sover väldigt oroligt. Vill inte heller ha välling som är enda vätskekällan. Som tur är tar han smooties och där finns massa vätska också.
Vi åkte förbi Ica Maxi på hemvägen när vi släppt av Alice och bunkrade med smooties och så en glass till mamman ;) Har ni inte smakat den så kan jag avråda er till att göra det. Den är nämligen sjukt beroendeframkallande! 

2 kommentarer:

 1. Hoppas Fabian kryar på sig snabbt, lillslarvern.
  Vill tacka dig för en väldigt bra blogg, både underhållande och väldigt "givande" och jag hoppas verkligen att du och Robban inser vilket otroligt jobb ni gör (med allt) hela tiden!
  Ha dé!/Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Åsa! Värmer verkligen i hjärtat att höra. Ja jag hoppas han piggar på sig snart. Har bara feber, ingen förkylning eller nåt annat. Men slö och hängig lilla skrutten ♡
   Ha de gott! Kram Cathrine

   Radera