Summa sidvisningar

måndag 13 juli 2015

Besökt min barndomsby

Dagen började inte allt för bra. Satte på kaffe och såg fram emot en god kopp i soffan för att vakna till. Men mjölken var slut och jag kan inte dricka utan mjölk. Det var bara att klä på oss och gå ner till affären. Tur vi har nära dit.
När alla vaknat gav vi oss ut på en promenad hela familjen. Även Fanny och Selma hakade på. Då blev dagen genast bättre.
När vi kom hem åt vi frukost. Dom perfekta äggen! Man stoppar dom i kokande vatten och låter dom koka sju minuter. Då blir gulan helt perfekt. 
Lilla Busfröken Selma hon tar det inte lugnt hon heller. Imorgon blir hon sex månader och hon både reser sig och kryper redan. Fabian kunde inte ens lyfta huvudet i hennes ålder. Vi är ju så vana han. Särskilt Robert, så han blir alldeles chockad över Selmas framfart ☺
På eftermiddagen körde vi hem Fanny och Selma till Grycksbo. Sen for vi vidare till min barndomsby Rog. Roberts föräldrar har köpt en sommarstuga där. 
Vilket drömställe dom hittat i skogen där. En jättefin stuga med allt man behöver och lite till. Vi blev bjudna på grillat så vi stannade där ett tag. Nästa gång ska vi få sova över. Det fanns många sovplatser i stugan.
Fabians kusin Elsa var där och skulle sova hos mormor och morfar i stugan.
En "roglilja" hade dom på tomten. Den var dock på gränsen att ha blommat över. När vi var små och sprang omkring i byn överallt så såg man dessa fina liljor växa vilt lite här och där. Blir lite nostalgisk varje gång jag kommer till Rog. Det är så mycket minnen därifrån....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar