Summa sidvisningar

söndag 20 mars 2016

Tips, hyss och AW

Att gå utomhus är riktigt bra balansträning för Fabian. Han ramlar typ vartannat steg. Kommer inte riktigt upp själv men när man rest upp honom så knatar han iväg igen.

Blir lika lycklig varje dag jag ser honom gå på sina egna ben♡
Något jag stör mig på väldigt dock är alla äckliga fimpar som ligger kastade på backen! Han ska ju plocka upp allt skräp han ser så det gäller att vara med och hålla koll på vad han tar upp. 

Idag hittade han en stor pinne han höll i hela vägen till bussen.
Robert har jobbar så vi åkte med en tur till Bjursås fram och tillbaka.
I rondellen vid lasarettet på Svärdsjögatan så hade antagligen några på väg hem från krogen roat sig med att smycka den. Trist bara att dom tar oskyldiga barns saker. Annars kan hyss vara rätt skoj ibland.

Som en natt för flera år sedan då jag jobbade och det kom massor med kramsnö. Då hade några roat sig på vägen hem från krogen med att göra en enorm snöboll och rullat nedför Svärdsjögatan. Dom var flera poliser som fick hjälpas åt att rulla bort den från vägen.

Som oftast blir vi trötta av att åka buss, så när vi kom hem och fått i oss lite mat så ringde sovklockan och det var dags för en middagslur. 
När Robert kom hem från jobbet gick vi till O'learys på en After Work middag med en öl till. 
Blev så glad för att dom hade tagit tillbaka min favoriträtt sweetchilipasta igen! Dom slutade med den förut men det var så många som frågat efter den så nu fanns den på menyn igen.
Fabian börjar bli för stor för att sitta i dom små barnstolarna och äta. Han är samtidigt för liten för en vanlig stol.

Idag testade vi att ta med bilkudden och han satt hur bra som helst på den vid bordet. Lätt att lägga under vagnen och ha med sig.
På kvällen fick vi besök av Rasmus. Jag passade på att klippa Robert medans han var här och kunde passa Fabian under tiden. Jag blir så glad över att se när Fabian gör tecken och hans stora syskon förstår honom.
Jag tror att dom blir lika glada dom med när dom kan kommunicera med varandra och göra sig förstådd utan att ord behövs.

Även fast Fabian inte gör helt tydliga tecken ibland så förstår dom honom.
Det värmer i mamma hjärtat♡ 

Vi har även kollat finalen i Farmen och jag tyckte att rätt person vann. Även om jag såklart höll på tjejen från Falun också bara för att. 

Hann även med att sy en meps innan dagen var slut. 
Fabian somnade i min famn i soffan. Han har fått feber igen den lilla stackarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar