Summa sidvisningar

lördag 14 mars 2015

Utelek och mellomys

 I morse packade vi med oss en termos med kaffe och gick till lekparken. Mormor gjorde oss sällskap. och då var det en liten kille som blev glad.

 Robert njöt av sin lediga dag i solen. Tyvärr har han så ont i sina ljumskbråck så några längre promenader blir det inte för hans del.

 Jag hade vårskor på dagen till ära.
 Det var många barn i parken men dom brydde sig inte Fabian alls i. Nä det roligaste av alla saker i parken var alla kottar som låg där som han kunde kasta. Han är inte så krävande lilla Fabian :)

 När vi kastat kottar klart i lekparken med alla dom roliga sakerna så gick vi och matade änderna.


 Robert tyckte att änderna var väldigt kräsna i den här finare delen av stan. Dom andra vi brukar mata i Kolgården äter gladeligen brödet vi har med oss. Dom här nästan rynkade på näsan.


Har gjort en vårmössa i ett färgglatt legotyg, älskar såna här tyger med tryck i massa färger.


Det är inte det lättaste att hasa runt på rumpan med tjocka byxor och klumpiga skor. Man märker att andra barn titta lite på honom där han hasar runt och låter sina ljud. Det kommer ju betydligt mindre barn och springer förbi honom och pratar för fullt.
Blev lite full i skratt när Fabian satt och åt gröt innan vi skulle gå ut. Han kollar alltid på Teletubbis på plattan när han äter. I morse satt Robert och retades och höll för skärmen så han inte såg. Tyckte det var lite halvtaskigt av honom att retas med en som är 2,5 år och dessutom har en utvecklingsstörning. Han har det inte lätt Fabian ;)


Nu har vi dukat upp lite godsaker inför melodifestivalen. Jag gillar nog bäst Måns låt.

Fabian leker med sina bollar i myspölen och kämpar just nu med att försöka ta sig över kanten. Arg som ett bi blir han när det inte går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar