Summa sidvisningar

lördag 2 augusti 2014

Familjelördag

Sallad från Främby udde
Vi hade tänkt åka iväg till något mysigt ställe och äta lunch idag. Har hört mycket om Tårsångs Cafe`så vi åkte dit. Jag hade blivit lite informerad om att man fick vänta länge på maten där.
Jag och Fabian gick ut och satte oss medans Robert ställde sig i kön och skulle beställa varsin kycklingsallad till oss.
När han kom fram till kassan och gjorde sin beställning säger tjejen i kassan
-Du vet att det tar lång tid va? 
Det var vårt första besök där så Nej hur skulle han kunna veta det!
Det skulle ta MINST 45 minuter!! 
Hon hade lite artigt kunnat erbjuda en kopp kaffe så länge, men inte då....
Vi åkte snabbt därifrån. Hade ingen lust att sitta och vänta på en simpel sallad i en timme! Så ett råd till er som ska dit och äta.
Ät hemma innan ni åker dit! Ni hinner garanterat bli hungriga igen innan ni får eran mat!!


Vi åkte tillbaka till vackra Falun och Främby udde istället. Dom hade inte ens kycklingsallad på menyn men fixade utan problem snabbt ihop varsin fin och god kycklingsallad åt oss. DET är service det! 
Utsikten är magnifik och sjön Runn var full av båtar
Något som inte är fullt lika mysigt är att det luktar brandrök över hela stan. Läste att röken från skogsbranden i Sala kunde dra ända till oss. Men det brinner visst i skogen i Svärdsjö också och det är ju inte så långt bort som Sala så doften måste komma därifrån. Gick en liten sväng på stan nu på kvällen.
Det är 27 grader varmt ute nu, älskar sommaren och värmen men det hade inte gjort ont med en AC inne nu. Värmen inne gör det svårt att sova på nätterna.Men jag klagar inte.Har gärna sommar och sol några månader till.


Det här är väl ett större problem i värmen. Att få i Fabian vatten. Han sitter bara och häller ur den istället för att stoppa i munnen och dricka. Vi matar honom med smoothies med sked så han får i sig lite vätska. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar