Summa sidvisningar

tisdag 18 februari 2014

Öppna Förskolan Pärlan

Idag var vi först på plats jag och Fabian. Han gillade inte alls att solen sken ute. Han är väldigt ljuskänslig så hans ögon ska kollas upp.
Hittade lådan med bilar direkt vi kom in i lekrummet.
Han låg länge nöjd på golvet och lekte med alla bilar.
Sen blev det sång och fika efter all lek.
Det tar på krafterna att vara på öppna förskolan. Efter fikat blev han trött och somnade i vagnen innan vi knappt hunnit ut genom dörren.
Gick förbi Hemköp på hemvägen och köpte lite sallad och en kyckling så det skulle gå snabbt att fixa lunch.
Så skönt när Robert kommer hem på sin lunch och äter med oss.
Fabian har precis lagt sig igen och jag väntar på att Elin och Alice ska komma hit.
Vi ska ta en liten promenad tillsammans sen.
Fabians frisyr har kommit till på grund av att han har så mycket mjölkskorv i hårbotten så han har salva mot det i håret.

7 kommentarer:

 1. Såg er nog på promenaden idag ;) Satt i bilen och ni gick nedan för kyrkan, så det var lite svårt att heja. Kanske skulle ha tutat ;)

  Men om ni ska fortsätta med plommon, så får du gärna ta burken.

  //Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du skulle ha slagit på en tut :) Vi tar gärna emot burken om ni inte vill ha den. Har två oöppnade paket med semper fullkornsvälling. Är det något ni använder? Vi ska inte ha fullkorn längre då det kan ha förstoppande effekt när han inte dricker vatten...

   Radera
  2. Får göra det nästa gång ;) Mitt i rusningstrafiken och allt :)
   Ja den kommer inte användas, så den får ni gärna :) Ja fullkornsvälling äter han. Vilken ålder är den för? Vi kör på 1 års välling nu, så är det för 1 åringar så tar vi de gärna., om ingen annan vill ha dem? Självklart kan vi betala för dem.

   Har även en påse ( alltså öppnad förpackning men en oöppnad påse i den ) med ersättning nr 3, om ni även vill ha den. Tänkte om Fabian tar flaska så kanske lite ersättning på dagarna kan vara bra för lilla magen :)

   Radera
  3. Den är från ett år. Då kan vi göra ett byte så tar vi plommonburken och ersättningen :)

   Radera
  4. Då gör vi ett sådant byte :) Kanske en promenix nästa vecka, ( kan även imorn torsdag och nu på fredag) eller nå sånt och samtidigt byta grejerna?

   Radera
  5. Nästa vecka skulle passa perfekt! En promenad och ett byte blir jättebra :)

   Radera
 2. Kul med promenix :) Har du nån mail eller så man kan nå dig på, så kan vi bestämma mer när, var och hur vi ska ses :)

  SvaraRadera