Summa sidvisningar

söndag 2 februari 2014

Bildbomb

Lilla Alice inte ens ett dygn gammal
 Har äntligen fått över lite bilder från systemkameran till datorn. Har inte fått någon riktig fason på datorn än. Måste köra med kabel i och den kan inte vara i när Fabian springer runt.
Elin alldeles nybliven mamma

Älskar små söta fossingar, torra och skrynkliga

En mycket stolt och alldeles nybliven mormor


Mina fina tjejer

 Fabian med sin favoritsak. Den skulle han kunna leka med hur länge som helst. Han är jätteduktig på att föra kulorna fram och tillbaka. Skiftar mellan händerna för att få över dom är är fullt koncentrerad.


Någon har smygfotat oss när vi pussas

 Älskar nya köket. Det är så ljust och luftigt jämfört med det andra även fast det är mindre. Robert fick en blomma av Nisse och Lena, våra grannar på andra stället. Den påminner om både masrkros och solros. Lyser upp så fint på köksbordet.

 Lilla Alice växer så det knakar. Fick en liten gosdos häromdagen när dom var förbi. Idag ska vi ses igen och mysa lite. Så otroligt mjuka och goda kinder.

Tulpanerna jag fick av Kerstin står sig än. Man får lite vårkänsla av dom även fast det bara snöat ute dom senaste dagarna.
 Jag och Fabian ska gå ner till Robert på museet och hälsa på bara Fabian vaknat och ätit. Igår jobbade han på Trafikskolan, idag jobbar han på museet. Museet är bättre för där kan vi åtminstone hälsa på honom och umgås lite.
Ha en skön söndag!
Kram C

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar