Summa sidvisningar

söndag 28 augusti 2022

Nya utmaningar på gång i livet

Man får aldrig nog av dom här små sötisarna, Harry och Iris är redan bra kompisar och Iris skrattar åt Harry som inte är stilla en sekund.
Hon är så himla stark och stadig redan.

Och så dom här två, bästa brorsorna💕

Fabians majs som han satte i skolan i våras har växt enormt i sommar och nu har det kommit blommor som ser ut som små majskolvar.


I lördags sprang barnen lilla vildmarksloppet för barn, Vildis. Så himla duktiga att springa! Alla fick medalj efter loppet men Selma var lite besviken för hon ville stå på pallen och ha en pokal. Får hon träna lite så står hon snart där.Jag sprang med henne och hade fullt sjå med att hinna med.









Lovis sprang med Momma och Fabian med Fanny. Fabian och Lovis kom i i mål alldeles blåa runt munnen då dom stannat och ätit blåbär o skogen efter spåret😅








Middag i lugn och ro och hade turen att få sällskap av dom trevligaste människorna vi känner i bordet bredvid oss. Blev en riktigt rolig kväll.



Harry och mormor som delar födelsedag har firats, deras tårtor hade lite olika budskap 😅

Harry önskade en tårta med Rasmus raggarbil på och det fick han såklart.



Jobbigt att fylla 2 år😍
Jag har fyndat mig en ny klänning som jag hann använda en gång innan kylan som väntas kommer.

Hemma har jag med hjälp av Fanny och Linnea möblerat om i sovrum och vardagsrummet. Sängarna har delats och jag hoppas sömnen ska bli något bättre då Fabian inte kan ligga och sparkas och trängas längre. Leksakerna flyttade in i sovrummet och syborden till vardagsrummet som delades av med hyllorna med mina kläder i. Det blev riktigt bra faktiskt.


Varit hundvakt och på en promenad i skogen åt Fabian och hunden blåbär tillsammans.
Mormor var med i skogen hon med, vi hittade ingen svamp med det är mycket bär i skogen nu. Ja vi har hittat svamp också men det var i en annan skog.


Fabian hittade små grodor som först var lite läskiga men vågade hålla i en till slut.
Grannen (Fanny) kom in med världens lyxtallrik en kväll💗
Slut på trängsel i gemensam säng!

Blommorna på gården är helt fantastiska nu! Älskar lyxen att kunna gå ut och plocka en vacker bukett och ta in.
Vi försöker att cykla så mycket det går till och från skolan för att spara in på diesel och samtidigt få lite motion i vardagen.





Dom här två😍

Lycka är väl att ha en storebrorsa som har en raggarbil, Fabian fick åka en sväng med Rasmus i hans snygga cheva.

Plockat ihop en hel del av skogens guld.

Tjejerna sov i tält innan skolorna skulle dra igång och jag och Fabian var ut och sa god natt till dom.
På morgonen knackade det på vår dörr och in kom tre hungriga tjejer som önskade mannagrynsgröt och våfflor till frukost. Och självklart fick dom det.


Det är Felix som är underst i högen.





Falu gruva var så himla snälla mot Fabian som ville åka gruvtåget. Man kan ju bara åka det om man varit ner i gruvan eller in på museet. Fabian har ju inget utbyte av varken det ena eller det andra. Men dom var så snälla så att han i sällskap av mormor fick åka med ändå, gissa om det var en nöjd kille💗
Jag sprang Stora stöten run, kortaste sträckan tack och lov då det var extremt varmt den dagen.


Fick sällskap in i mål av Fabian som också älskar att springa.
Han tog även medaljen....


Sista lovveckan bjöd på varmt väder och vi badade in i de längsta.
Jag har utmanat mig själv ganska rejält. Börjat prova på att jobba inom ett helt nytt område och det är otroligt nervöst och pirrigt. Jag har nämligen börjat jobba som vikarie i Bjursås skolan från F-klass till högstadiet. Har än så länge skött kafeterian och ska imorgon ha min första egna lektion i svenska för 7:or och 9:or. Kafeterian för högstadieeleverna känns som en baggis mot det som väntar. Men det känns bara kul och spännande😊 Man måste våga utmana sig lite även i min ålder och fortsätta att utvecklas. Men lite läskigt är det allt 😅

 

1 kommentar:

  1. Så roligt att läsa ni gör så mycket kuloch alla fina barnen .Grattis till jobbet så kul .Jättesnygg klänning.Kramis 🌺🤗❤️💕

    SvaraRadera