Summa sidvisningar

måndag 1 december 2014

Fabian ligger i hårdträning

 Fabian har tränat som en tok nu på kvällen. Myspölen är så otroligt bra, värd varenda krona.
 Det är bara när han är på mjukt underlag som han ens gör ett försök att ställa sig i krypställning.

 Idag ställde han sig till och med på knä flera gånger. Han som avskytt att stå på knä och blivit jättearg när vi försökt få honom att göra det.

 Idag höll han på att skratta på sig när han höll på :)


 Dalahästkudden ska alltid vara med i myspölen, rätt som det är behöver man ju ta en paus och mysa lite.

 Heja Fabian!!
 Imorgon ska vi vara på habiliteringen halv nio. Vi ska få träffa en specialist logoped. Hon vill se hur Fabian äter bland annat så vi ska ha mat med oss och ge honom när vi är där. Det är tur att det är så pass tidigt på morgonen så han fortfarande är lite pigg och förhoppningsvis på bra humör.


Igår när jag skulle göra lite adventsfint så hade jag inga julgardiner. Lite sent att komma på det första advent. Jag sydde om en gammal gardinkappa jag hade och en duk. Dom blev inte lika med dom matchar varandra i alla fall och det blev lite juligt i fönstren.


Fabian har inte bara tränat hårt idag. Han har även "hjälpt" mig med tvätten. Jag stoppar i och han plockar ur....


Där låg en stor hög med tvätt blandat med en hel rulle plastpåsar. Jag vet inte, men kan man verkligen köra dom på 60 grader??


Lilla söta Alice har varit hos oss idag. Som alltid när hon är hos oss så blev hon trött och så även Fabian. Dom timar verkligen varandra bra. Sover alltid samtidigt och äter samtidigt. Vi gick en runda med dom så somnade dom snabbt båda två. Sen sov dom över två timmar på balkongen.


När dom vaknat och fått mat i magen var det full fart igen. Dom var med mig på mitt rum och pysslade lite dom också. Rätt som det var började det lukta bajs och jag frågade vem som bajsat men båda såg helt oskyldiga ut. Men det var inte svårt att spåra förövaren, den skyldige var morbror Fabian. Medans jag står och byter på honom så reser sig Alice mellan mina ben mot tvättmaskinen och börjar riva ut all tvätt hon med, som jag plockat in för andra gången. När Alice farmor kom och hämtade henne blev Fabian sur. Dom hade så kul ihop och är så snälla, lättsamma och nöjda att ha båda två. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar